- VANN
 -
VANN


Vann er en av jordens elementer, det finnes i alt levende vesen. Vann er i flytende og fast form, Vann påvirkes av utenomjordisk kraft slik som gravitasjon fra månen. Når det blir flo og fjære på jorden, påvirker det også oss og dyrene.
Mennesket består ca. av 70 % vann, når det blir flo og fjære på jorden, blir det også flo og fjære i menneske kroppen.

Vann er rensende og livgivende, alt på jorden er avhengig av vann i en eller annen form.

Det ser ut til at vann også påvirker åndeaktiviteten, ånder ser ut til å følge vannveier i naturen og i hus. Kanksje derfor vi påvirkes så lett av åndelig aktivitet. Ånder sees ofte vedsiden av eller i elver og myr. I hus opplever jeg ofte at ånder har en såkalt vann vei de følger. Derfor er de ofte å finne på kjøkken, på bad, og andre plasser hvor det går vannrør.

Vann er ren energi. Det er den reneste energikilden vi har på jorden. Vann renser elver for gjørme og mudd, vann renser kroppen vår for slaggstoffer, vann renser vår ånd i dåpen, osv. osv.   Albert Einstein, fant ut at alt i universet er energi i en eller annen form.
Kanksje trives ånder nær vannveier fordi vann er så rensende og energirikt. Ånder følger også luftveier i hus, altså de ser ut til å følge enten en vannvei, eller et luftanlegg i byggningen.

Ånder/Gjenferd, følger svært ofte husets lengste sider, om du har en Bibel og legger den med åpne sider på en plass du har uro i huset, vil det ganske snart bli stille på akkurat den plassen. Du kan gjerne uttale Guds fred i huset om du ønsker det, det hjelper på.

Webside drives av  Vistaprint