- UNDERBEVISTHETEN
 -
UNDERBEVISTHETEN.

1/3 av livene våre,"sløser" vi bort på å sove. Dvs. at vi lever i den underbeviste delen av livet vårt når vi sover/drømmer. Forskere verden over, er ikke helt sikre på hvorfor vi er nødt til å sove. Men som logisk er, er vi nødt til å sortere sanseinntrykk og lade opp energien vår. Det mener iallefall forskerne.

Vår bevisthet teller 2/3 deler av vårt liv, sies det!
Når vi er ved bevisthet, har vi likevel tilknytning til vår underbevisthet., F.eks. når vi dagdrømmer.
Når man bruker klarsynet eller den sjette sans er vi også konektet til underbevistheten.
Underbevistheten, bruker vi ergo ikke bare når vi sover, men også når vi er beviste. Dermed er det ikke lenger bare 1/3 av livet vårt som rår under underbevistheten, men kanskje 1,5/3 av livet.

Hva kan grunnen være til at vi enkelte ganger drømmer, når vi sover?
Hjernens gåte er en hard nøtt å knekke.

Min hypotese er; Når vi drømmer, så prøver/tester underbevistheten vår oss på, om vi er psykisk sterke nok til å takle en slik hendelse ved full bevisthet. La oss si at du opplever et mareritt gjentatte ganger. Underbevistheten tester deg, den lager oppgaver til deg, for at du skal stå sterkere psykisk i kommende prøvelser. Det er altså en manndomsprøve å oppleve mareritt natt etter natt, dette må til for å gjøre deg sterk nok til den oppgaven som underbevistheten vet at du er i stand til å gjøre ved en senere anledning. Et eksempel: Om du gjentatte ganger tenker på noe i livet ditt som du frykter skal komme til å skje, så er det klokelig av din underbevisthet å gi deg tester for å se om du kan mestre den frykten om den skulle dukke opp. Dette skjer via drømmer og klokelig nok ikke på ordentlig.
Det å drømme kan være som å spille play-station, du får flere sjanser til å bevise overfor ditt indre "jeg", om når du er klar til å bestige et nytt nivå i livet ditt.

fortsetter...

Webside drives av  Vistaprint