- TROENS KRAFT
 -

Tanken og troens kraft er ekstremt sterk og virkningsfull!

Det å være en Helbreder, er å være en sterk optimist og ha viljestyrke til å oppnå noe som for de fleste virker uoppnåelige eller umulig å gjennomføre.  Noen kaller oss for å være svært naive, og ja kanskje det, men det er da en sunn naivitet som bidrar til at vi får viljen til å prøve ut det "umulige". Faktisk så lykkes vi da noen ganger i å fremkalle såkalte mirakler, som egentlig er umulige i vitenskapens øyne.
Jeg tror tankens og troens kraft er livs-viktig for oss mennesker i alle samfunn, mister vi den evnen så mister vi oss selv.
F.eks. : Om du går å bekymrer deg for fremtiden hele tiden, så tiltrekker du deg den bekymringen inn i livet ditt, og livet ditt blir dratt ned av ennå mer bekymringer, noe som på sikt fører til destruering av livskvaliteten, som igjen slår rot i kroppen som psykiske og fysiske plager og sykdom.
Helbredelse handler om å overføre energier/kraft, altså i dette tilfellet Jesu oppstandelseskraft. Når jeg er i helbreder fokuset så er jeg et bindeledd og en formidler av tanke, tro og kraft. Mine varme hender blir først aktivert når jeg begynner en håndspåleggelse eller i minuttene før.

Her er et annet godt eksempel på hva vi mennesker er i stand til å gjøre, når vi setter godviljen og troen ut i spill:

Wim Hof (født 20. april 1959, i Sittard, Limburg) Er en Nederlandskverdensrekord holder, eventyrer og Daredevil, Ofte kalt den Iceman for hans evne til å tåle ekstreme kulde. Han har ni verdensrekorder inkludert en verdensrekorden for lengste isbadet. I 2007 forsøkte han, men mislyktes (på grunn av en fot skade), å klatre Mount Everest iført bare shorts. Hof har blitt kritisert for sin uttalte begrunnelser for dette forsøket, "Edmund Hillarys bestigningen av Mount Everest var et testament til menneskelig prestasjon, vil jeg klatre på Mount Everest i min shorts være et monument til lettsindig, dekadente art moderne samfunn."
Wim brakk tidligere verdensrekord ved å holde i 1 time 13 minutter og 48 sekunder nedsenket i isen Guinness World Records 2008. Natten før, utførte han handlingen på Today Show. Dr. Kenneth Kamler overvåkes hendelsen å forklare effekten av å bruke den tantriske praksis Tummo å kontrollere kroppstemperaturen. Tummo har vært praktisert av Yogimunker i Tibet. Angivelig Wim er den eneste kjente ikke-munk å ha mestret Tummo. Wim beskriver hans evne til å tåle ekstrem kulde temperaturer som kunne slå sin egen termostat opp ved hjelp av hjernen hans.
Wim Hof har nylig brutt isen utholdenhet rekord ved å stå helt inne i isen for 1 time og 44 minutter i Tokyo, Japan i 2010.
I februar 2009 nådde Wim Hof toppen av Kilimanjaro i sin shorts innen 2 dager. Det tok ham bare en 2 dager å klatre ned.
I 2009 fullførte Wim en full maraton 42.195 kilometer over polarsirkelen i Finland i temperaturer nær til -20 grader celsius. Han oppnådde denne feat kledd i bare shorts og sandaler, og endte på 5 timer, 25 minutter. Utfordringen ble filmet av Firecrackerfilms, som gjør produksjoner for BBC, Channel 4 og National Geographic.
Han har fire barn med sin avdøde kone og ett barn med sin nåværende kjæreste.
[rediger] Referanser
  1. ^Intervju med Hof, BBC. Gjennomført i 2002 etter sin isbadet nedsenking.
  2. ^"Nederlandsk Iceman å bestige Everest i shorts: Det handler om den indre ilden", MountEverest.net
  3. ^ "Everest klatrer faller kort", The Age29. mai 2007. Online kopi
  4. ^ "Everest klatre drivstoff kommersialisering debatt", Sydney Morning Herald, 16. april 2007.
  5. ^Wim i Tokyo
  6. ^Wim Hof nådde Mount Kilimanjaro opptakene
  7. ^Wim's marathon

[rediger] Eksterne lenkerDu trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
'Er det sant det fins en himmel' ES-musikken
Evangeliesenter-musikken spiller opp og inviterer til møte i Letohallen 1.mai 1997.


Webside drives av  Vistaprint