- SYMPTOMER
 -
Symptomer og forklaring!

En Helbreders arbeide kan sammenlignes metaforisk med en Tannleges jobb.
Først sjekker man tilstanden (tannen), så renser man kroppen (tannen)
med Jesu blod, så borrer man ut plageånden med Guds kraft, for derretter å
fylle igjen/-plombere tomrommet med Den Hellige Ånd.
Tannlegen ville derretter sagt at du nå ikke må spise mere sukkertøy og is,
for at ikke plomben skal falle ut igjen og at tennene ikke skal bli verre.
Og Jesus sa; Synd ikke mere for at ikke noe verre skal skje deg. Og slik er det
med en helbredelse. Når plagen har forsvunnet, blir det et tomrom igjen på den
plassen., Helbrederen fyller tomrommet igjen med Den Hellige Ånd å plomberer.
Men når tiden går og personen glemmer å takke Gud for sin gode helse, så er det
som å glemme tannlegens ord om at man ikke skal falle tilbake til gamle synder
med å spise sukkertøy og is. For som plomben kan falle ut, så kan Den Hellige
Ånd også falle ut, om du ikke tar vare på å takker Gud jevnlig. Og da kommer
plagen tilbake å fyller opp tomrommet på nytt men bare enda sterkere og mer
smertelig enn første gang.
 For de som måtte oppleve symptomer, får det som regel innen de neste 72 timene. Det er ikke farlig, selv om det noen ganger kan oppstå sterke smerter, så kommer smertene pga. at blodet kommer tilbake til musklene og vevet og fyller opp steder som har vært blodfattige i lengre tid, dette skaper mye smerter, men er bare forbigående.

Det som også skjer er at kraften kommer inn og vekker til live gamle uoppgjorte symptomer, slik at de kan tas hånd om der og da. Når dette skjer tas som regel alt samtidig, og derfor får noen denne sterke smerten. Det er en midlertidig og raskt forbigående smerte som ikke skal vedvare noe særlig lenge. Noen får det på natten. Andre får ikke symptomer i det hele tatt og andre igjen blir faktisk bare overøst med en utrolig lykke følelse, som kan vare i ukesvis. Alle folk har forskjellig immunforsvar og derfor kan det gå lengre tid før de med svakt immunforsvar merker bedring. Kroppen må liksom oppbygges over tid, slik at symptomene ikke blir for uutholdelige. Derfor kan det faktisk gå flere måneder før man merker bedring eller full helbredelse. Det er imidlertid sjelden at det tar så lang tid. Når kroppen er vant til å lide over lang tid og en ny kraft kommer inn i kroppen i form av helbredelse, så er det som om urverket i kroppen stopper opp og går andre veien, under denne "snu-operasjonen" er det at du kan merke smerter. Eller du kan se på det som om at kroppen din er et plagg fullt av vann som må vries for at det skal bli tørt, og under denne twistingen og vriingen er det at det kan oppstå smerter, dette er et kjent fenomen blant helbredere. Om smerten vedvarer mer enn 3 dager, bør du ta kontakt med helbrederen slik at smertene blir permanent stoppet.

Dette er slik jeg kjenner plagene på kroppen hos personene jeg helbreder:

En håndspåleggelse starter med å trekke i klientens energier, for å åpne opp kraftfeltet som omgir kroppen. Dette kan klienten kjenne og føle på selv, klientene beskriver denne trekkingen som en prikking i hendene, nesten som elektriske støt. Deretter fører jeg hendene over kundens kropp, her kjenner jeg tydelig hvor personen har arr, stivhet, smerter, plager o.l., t.o.m psykiske plager kjennes ved en håndspåleggelse. Jeg har evnen til å skanne kroppen, som en røntgen- maskin og finne ut ganske nøyaktig hvor plagen sitter.
Etter en lokalisering av kroppens plager, gjør jeg en lesing, her leser jeg Guds ord, dvs. bryst og mage regionen. Jeg trenger ikke nødvendigvis å legge hendene på det stedet man har vondt.

' Kroppens plageånder kjennes ut som en sval kulde. Dette gjør at jeg kan si meget nøyaktig hvor på kroppen det finnes blokkeringer, arr, sår, smerter, infeksjoner, betennelser osv.


En håndskanning er et utrolig effektivt verktøy for meg som håndspålegger, derfor er det best å ha klienten til stede heller enn en fjern-helbrede.

For å forklare det i en metaforisk forstand: Se for deg at du slår en spiker i et bil dekk, lukk så øynene og let med hånden hvor luften kommer ut fra dekket, på samme måte som du ville "gjettet" riktig 100 av 100 ganger, kjenner jeg det samme over en menneske kropp.

###
Her er en utfyllende forklaring  om hvilke erfaringer som er gjort og hvilke plager som jeg har fått en dypere innsikt i ved å kjenne på kroppens aura/energifelt.

Disse plagene jeg forklarer litt mer utdypende om, er etterhvert blitt mitt "spesialfelt" innen håndspåleggelse. Dvs, psykiske lidelser: stress, manisk/kronisk-angst og depresjon.
 
Legevitenskapen sier at 70% av menneske-relaterte sykdommer kommer av stress, angst og depresjon. Så det er et omfattende problem hos store deler av befolkningen.

Helbredelse handler om å gjøre hel, og det holder som regel med èn håndspåleggelse. Man trenger sjeldent å repetere behandlingen, da det er Gud som jobber med mennesket i lang tid fremover.

Diagonaler:

Kroppen vår beveger seg i diagonale mønstre. F.eks. når man beveger seg i rask gange, så går høyre fot og venstre arm ut samtidig, og høyre arm og venstre fot osv. Dette skaper balanse når vi løper og går.
slik er det også med plager som oppstår ved psykiske lidelser. Plagene oppstår som regel diagonalt med hvor på kroppen lidelselsen er lokalisert. Kvinnen har venstre side på overkropp og høyre side under beltestedet, mens mannen har høyre side på overkropp og venstre side under beltestedet (uavhengig av maskuline og feminine særtrekk)

 Psykiske lidelser slår alltid ut som fysiske plager over tid, diagonalt med hvor blokkeringen sitter. Manisk depressive lidelser har vært overraskende lette å ta håndom, også kunder med ADHD lidelsen, har vist seg å få en helt annen hverdag, mer fred og ro både i sinn og kropp. Jeg kan anbefale å prøve en helbredelse.

Psykiske lidelser: stress, angst, depresjon m.m.

For kvinnen:

Energilekkasje i brystregionen:
-   Merkes ved smerte i nakke og skulder på venstre side. Smerten/plagen, sniker seg opp til øret slik at man kan få øresus og stikkende smerte i øret. Deretter videre inn i det indre øret og fungerer som en vektstang/pendel på hodet. Man kan føle seg  ustødig, kvalm og svimmel, mest svimmelhet, kan fremkalle hodepine og mulig migrene, øynene og bihulene kan også reagere.

-   Smerten fra nakken kan gå 3 veier, - opp i hodet, ned i ryggen/hoftene, eller i venstre arm via skulderen.

-   Går den i venstre arm starter det som regel ved at underarm og overarm begynner å verke, blir øm. Deretter går det ned i fingrene, hvorav lillefinger først blir nummen så de andre fingrene i tur og orden. Hånden blir etterhvert kald, noe som forklares med, lav blodsirkulasjon, høyt/-lavt blodtrykk, og endring i stoffskiftet.

-   Går smerten i ryggen starter det i sentralnervesystemet kan føre til isjass. Det starter midt i ryggen, forplanter seg ned i korsryggen og utover i sidene til bekken og hofter. kan etterhvert skape prolaps. Deretter går det ned i foten diagonalt, dvs. på kvinner slår det ut i høyre fot fra kneet og ned, med tiden går det til den andre foten også. Dette påvirker stoffskiftet. Fra anklene og ned kan foten miste sin varme å bli følelsesløs enkelte steder, spesielt i anklene.

-   Psykiske lidelser som ligger i brystregionen kan komme av angst, depresjon, stress. Som lager hjerteflimmer, spiserørsforstyrrelser eller brokk i spiserør og at man gir for mye av seg selv, glemmer å ta vare på seg selv, altså kinestetiske følelser.

Psykiske lidelser som legger seg i nakke//bakre del av hodet:
-   Går på hodepine, migrene og svimmelhet, kvalme, øresus,
    stive nakkemuskler.

Psykiske lidelser som legger seg i mageregionen:
-   Kolikk, luft i magen, - går opp i magen på høyre side helt opp til lymfene/armhulen. . Ved slik lidelse er det snakk om indre organer som er i ulage, lever, nyre, bukspyttkjertel, lunge, Galleblære og tarmer.

-   Psykiske lidelser som forplanter seg ved nedre mageregion;
infeksjon/cyster i eggstokker., blindtarm, blære, galle, urinveis-innfeksjon.bukspyttkjertel. og div. betennelser. Og tarmsystemet (Tykktarm, Tynntarm, Tolvfinger tarm). Dårlig avføring, stressmage, fordøyelses besvær.

Ved sterk energilekkasje (kjenner jeg plagene som en bitende kulde) da er det stort sett alltid en sykdom de har:
- (Magesår), kreft, astma. Sterk sllergi.
Kreft hovedsakelig rundt Solar Plexus og øvre brystregion. Bryst-implantater kjennes ut som kreft.(bryst implantater/silikon er svært sårbart for kroppens energier) Kroppen prøver å støte ut sillikonen og under den prosessen oppstår det en svært kraftig negativ energi/kulde, som kjennes ut som kreft. Det må da være svært ømtålig for kroppen å få satt inn slike sillikon implantater, så jeg vil på det STERKESTE anbefale de som går å tenker på å sette inn slike implantater om å tenke seg om hundre ganger før de tar det valget.

- Når det er i brystregionen kan det være astma/allergi.
- Over hjertet – vedkommende har mest sannsynlig hatt et hjerteinfarkt, eller har hjertefeil/flimmer o.l..
- Kjeve og munnregionen – fordi det er amalganfyllinger i tennene, kroner, visdomstenner er på vei ut, betennelser i tannkjøtt, betennelser/infeksjoner i munnen, hull i tennene, tann gnissing m.m.
-Øvre del av ansiktet: Tette bihuler, rennende øyne, migrene, øresus.

Under beltestedet går det diagonalt, dvs. at hos kvinnen slår det ut i høyre ben, og som oftest fra kneet og ned til ankelen.'

Hos mannen slår det ut i venstre ben osv.

For mannen:

Det samme som for kvinnen, bare at smerten slår ut på høyre side – gjelder overkroppen.
På underkroppen går smerten diagonalt.


Arr og sår, tidligere operasjoner hemmer energiflyten i kroppen og skaper små blokkeringer. På en skala fra 1-10 gir det en energilekkasje på nivå 2.
All energilekkasje kommer av et kroppslig ubehag og gir negativ påvirkning på kroppen.
Hver gang man gjør et inngrep i kroppen, f.eks brystimplantat, ødelegger dette energiflyten i kroppen. Men tiden leger alle sår.

Energilekkasje i hals er kommunikasjonssvikt, talefeil og halsbetennelse. Kan også forårsake hovne lymfer.

Lår, knær, legger og ankler gir bare svak energilekkasje og som regel kommer dette av lav blodsirkulasjon i bena forårsaket av for stramme sokker og trange sko etc.. Stramme sokker fører til sirkulasjonssvikt som fort gjør bena kalde og kan gi ustødig gange.
Kulde under stor-tå og peke-tå gir indikasjon på lav blodsirkulasjon og muligens også fremtidige problemer i rygg. Kan være dårlig blodsirkulasjon, pga. for tettsittende klær.

Energilekkasje ved hofteområde er sannsynligvis et ryggproblem i korsryggen eller et prolaps.

Lekkasje rett over kjønnsorganer tyder på urinveisinfeksjon, eller infeksjon/celledeling i livmorhals/eggstokker/-leder.  men likevel gir det kun utslag på nivå 2, her bruker klarsynet å gi meg bedre informasjon.

(Massasje kan hjelpe på det meste). eventuelt akkupunktur, naprapati osv. Men det bør ikke gjøres to- tre dager etter en helbredelse, grunnet denne midlertidige smerten som kan oppstå.
 
Jeg stiller meg selv spørsmål om chakraene har noen kraftfull virkning å jobbe ut fra, eller eksisterer chakra i det hele tatt? Når jeg skanner kroppene til folk, så har jeg alldri kjent chackra.
Chakraene er trolig brukt til å samle fokuset til et sted. Slik at healeren f.eks. slipper å legge hånden direkte på "såret", men kan "samle" sammen energiene rundt smertestedet, og på en måte kanskje heale et større område?

Symptomer:

Etter en behandling kan det oppstå såkalte bi-effekter, dette er fordi kroppen er i en renselses-prosess og blodstrømmen er på vei tilbake til skadestedet.;
  •  hodepine, sår hals, svettetokter, mye urinering, nesen renner,, trykk i brystet, oppkast, kjapp pust. Du kan føle deg lett, tung, slapp, trykk i bryst, søvnproblem pga. for mye energi, fremkalle dyp søvn. nummenhet i kroppen, svimmel, kvalm, tørst, osv. bi-effektene kan være mange, men se det positive i det! Dette varer som regel èn dag/kveld. Og Guds kraft har tatt opp kampen for deg, slik at du slipper å kjempe alene. Hva er best? å ha store smerter i èn dag, eller å ha mange små smerter resten av livet?

Alt dette tyder på at du har mottatt kraften og at kroppens plager er i en positiv endring.

Noen mennesker kan ikke lenger innta medisinene som de får foreskrevet av legene., Det hender at helbredelsen gjør samme virkning som enkelte typer medisin. Helbredelse skader ikke, det er absolutt verdt å prøve.
Noen mennesker er blitt oppgitt av legene, likevel har de prøvd helbredelse, nesten som en siste utvei. I en håndfull tilfeller har det skjedd mirakler. Jeg synes alternativ behandling burde vært mer akseptert innen vitenskapen enn det den er idag.

Det kan ta noe tid hos enkelte før virkningene melder seg,
det vanligste er mellom 3-7 dager. Hvis det ikke blir bedring kan du ta kontakt med meg på nytt., De 2 første dagene kan tilstanden bli noe verre, men ikke skadelig verre. Kroppen går inn i en prosses med Gudskraften, hvor den starter å helbrede seg. Dette kan medføre at personen blir veldig tørst, tung i brystet, eller at der vedkommende hadde smerter fra før av, blir til litt sterkere smerter, men dette avtar raskt og blir til det bedre eller helt borte iløpet av påfølgende natt.

i noen tilfeller har sterke/(dødelige) sykdommer blitt borte iløpet av et par måneder men det er ingen garanti for at noe som helst vil skje.
I noen tilfeller blir smertene til den enkelte forsterket innen 12 timer etter en håndspåleggelse, men disse avtar raskt.
Det er faktisk et positivt tegn at det oppstår smerter eller stivhet rett etterpå. Andre tegn på at helbredelsen er under god prossess er; tretthet-velbehag og eller mye energi.

Jeg har opplevd et stort mirakel nå nylig da et menneske som hadde "uhelbredelig kreft" i mageregionen med spredning til lever og lunger, ble helt frisk etter 5 dager. Legene hadde gitt henne opp og gitt henne bare noen dager igjen å leve.
Det skjedde på UNN i Tromsø nå i august 2010, etter at pårørende hadde bedd meg komme å helbrede henne som en siste utvei. Dette kan selvsagt ingen snakke om, for da blir det vel hysteri. Men Gud er allmektig!

Alle opplever mottakelsen av kraften på hver sin måte, så det finnes egentlig ingen fasit på hvordan akkurat du vil oppleve det.

Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
Gethsemane - Kees Kraayenoord
over het gesprek wat Jezus had met Zijn Vader, God, in de hof van Gethsemane voordat hij stierf.


Webside drives av  Vistaprint