- POKER
 -

POKERSPILL
 
Når man spiller poker, er det slik at det gjelder å oppnå mest mulig chips/poeng. Man spiller for å vinne mest mulig fra motpartens kasse.
Spillerne hevder seg spesielt bra i dette spillet om de har en vel utviklet intuisjon. Dvs. at selv om du har gode kort på hånden, så kan det likevel være lurt i å kaste hånden og avslutte din deltakelse for den angitte runden. Grunnen er at intuisjonen ofte vil overgå fornuften i slike saker. Det som virker som en solid og god hånd, kan faktisk være en dårligere hånd enn motstanderns.
Det som virker som usannsynlig for fornuften, er sannsynlig for intuisjonen. Så for å bli en god poker spiller må man kunne være nesten mer intuitiv enn fornuftig.

Intuisjon, er å "vite" om noe som du etter all fornuft ikke kan ha kunnskap om.

Grunnen til at jeg tok opp dette temaet med poker og intuisjon, er fordi det ofte er slik livene våre er, også vårt forhold til Gud.
Fornuften kan for noen tilsi at det ikke finnes en Gud, men for andre kan intuisjonen fortelle at det faktisk finnes en Gud.

Så er det slik da, at vi mennesker må tilegne oss nok tillit til vår egen intuisjon, for å gjøre oss opp en mening om vi vil tilhøre en Gud eller ikke.

Livet er en gambling arena, der du må gjøre viktige valg hele tiden. I slike spill som poker kan en god intuisjon gjøre deg søkk rik, mens et "fornuftig" spill kan gjøre deg fattig. I livet uten en Gud er alt snakk om gambling, med ustanselige valg og usunne fristelser som hagler imot deg. Livet med Jesus Kristus er enkelt, valgene er allerede gjort for oss, alt vi trenger å gjøre er å ha tillit til Gud, ha en god intuisjon og tro på at det Gud har sagt, det holder Han ved lag.

Har man en god intuisjon i livet med Jesus Kristus, vil det gjøre deg søkk rik på mange måter. Sammen med Gud i Jesus Kristus, så slipper du gamblingen som kan gjøre deg fattig. Fordi Gud allerede har gitt oss de beste kortene på hånden, runde etter runde etter runde. Han forsyner oss med den rikdom vi måtte ønske, å gir oss det vi trenger, slik at vi har nok av alt som gir oss behag i sjelen.
Sett deg ved samme bord som Jesus, å ta del i hans overflod av rikdom! Fred i sinnet, fred i tankelivet, fred i hjertet, fred i kropp og sjel er det som teller når alt kommer til alt.

 
 
Webside drives av  Vistaprint