- KLARSYN
 -Mange mennesker lurer nok på hva et klarsyn egentlig er.
Intuisjon er hovedelementet her, men du har også fenomenet "magefølelse" og instinkt innkoblet. Sammen utgjør de et klarsyn.

Jeg så på underholdnings programmet "vil du bli millionær" på TV2 her om dagen., Der satt det deltakere å svarte riktig, på spørsmål som de ikke hadde noen kunnskap om, de sa de svarte etter magefølelsen og svaret viste seg å være riktig. Hva er egentlig magefølelsen? Ja magefølelsen er intuisjon, eller en lettere form for klarsyn. Mange folk sier at de ikke tror så mye på klarsynte personer, eller at de har så lite kunnskap på det området at de velger å ikke svare.
Det å få en magefølelse for at noe er riktig, kan være at personen har vært borti emnet på et tidligere tidspunkt, men bare skumlest over emnet., Underbevistheten har likevel oppfanget mer enn det bevistheten har fått med seg, og dermed oppnår man en magefølelse når spørsmålet kommer.
Man kan vel tenke seg til at magefølelsen da er et klarsyn, men et klarsyn er litt mer dyptliggende.
I et klarsyn, får man opp kunnskap/bilder/lukt/følelser/lyd,  som man umulig kan ha noe informasjon om fra en tidligere observasjon, men derimot heller fra en annen dimensjon/bevisthet.
De to "forholdene" som magefølelsen og klarsynet utgjør, er veldig nært beslektet. De er nære, men ikke det akkurat det samme.

Synskhet og klarsyn henger godt ilag, men de er nok ikke helt like.

Munkene i Tibet, prøver å oppnå Nirvana ved meditasjon, dvs. å forkaste tanken og være i en bevisthet som kun er omkranset av lyset og full tilfredshet. Et klarsyn er nok ikke langt unna den tankegangen.,

Hvilken tid har egentlig nåtid? den er ikke et sekund fremover i tid og ikke et sekund bakover i tid, men akkurat null punktet til en hver tid. Så hvis du tenker deg at du befinner deg i et rom uten tidsskalaer, og klarer å setter tanken din klar/fri, da er du mottakelig for å innta et klarsyn. Det er ganske vanskelig å oppnå et fullstendig klarsyn, Jeg tror ingen andre enn kanskje munkene i Tibet, klarer å oppnå mer enn et 30% klarsyn. Dette høres sikkert utrolig snodig ut c",)  men så er jo ikke klarsyn noe som er veldig vanlig å praktisere i vårt samfunn.. ennå...! c",)

De som har den egenskapen å få frem et klarsyn, får bare frem bruddstykker, den logiske tanken bryter seg innpå bare noen hundredeler eller 1 sekund etter klarsynet, å bryter vibrasjonene i klarsyn energien. Dette gjør at det i mange tilfeller oppfattes som ren gjetting eller så får man opp symboler som man må sette sammen som i et puzlespill.  Ved bruk av meditasjon og balanse i hverdagen kan klarsynet forbedres til et par sekunder ekstra.
Det kreves psykisk styrke og mentalitet å drive aktivt med klarsyn. Man vet alldri hva slags bilder man får opp. Men mye tyder på at man ikke får opp ting som kan gjøre en selv redd. Man får opp det man kan tåle å "se".

Jeg er på langt nær godt nok utviklet i mitt klarsyn til å drive med det på heltid, men øvelse gjør mester, så jeg øver meg ukentlig i å oppnå balanse i intuisjons inntrykkene.
Noen fine øvelser å øve sitt klarsyn på er:

1. Få hjelp av en venn til å gjemme noe som er ditt i huset der du bor, prøv deretter å let der hvor intuisjonene eller magefølelsen sier deg at det kan være.
Du vil nok bli forundrett enkelte ganger.

2. Få hjelp av en venn til å legge et "random" bilde i en konvolutt, prøv deretter å finne ut om det er en kvinne eller mann eller et skogsbilde etc., finn ut mest mulig informasjon om bildet ved bruk av din magefølelse/intuisjon.

3. Om du har en kjæreste/venn, så ta hver deres notisblokk med dere når dere skilles lag for dagen. iløpet av dagen kan dere notere ned tidspunkter når dere tenker på den andre. og sammenligne resultatet når dere treffes senere på dagen. Om dere er innenfor 10 minutter i enkelte tidspunkter, så er dere kanskje på nett med et klarsyn, telepati, etc. Dette er en fin øvelse som kan gjøre dere nærmere knyttet til din bedre halvdel.

4. ESP  ekstra sensorisk percepsjon, få en venn til å tegne et eller annet på et ark, prøv deretter å finne ut hva han/hun har tegnet. Dette er ganske artige oppgaver å gjøre, og kan nok gi noen artige overraskelser.Webside drives av  Vistaprint