- FRELST
 -

Slik blir du frelst!

Jesus er ikke her lenger. Han har reist hjem til vår Far i Himmelen, der han forbereder storinnrykk. Du og jeg skal nemlig hjem, vi også. Hjem til en evighet sammen med ham som skapte deg, og som lengter etter å være sammen med deg for alltid. Det nærmer seg avreise, og vi vil ha med oss flest mulig! Derfor bruker vi vår tid, vår kreativitet og våre penger på dette éne: Å fortelle deg at døra står åpen en liten stund til. Kom og bli med! Til en evig salighet sammen med Skaperen. Til et sted der vi kan unnfly fortapelsen og vinne livet. Hjem og i sikkerhet for all evighet!  Jesus kommer snart. Er du klar?
 
 
Slik blir du frelst:

Jesus har søkt etter deg, nå har du muligheten til å åpne hjertet for Ham, å ta imot Han med åpne armer.
Gå i et stille rom, slå av telefonene, sett deg ned i en stol eller legg deg i senga. Gjør det til en hellig stund som bare er mellom deg og Gud.
 
Om du vil ta imot den gave som Gud har til deg i dag, si dette høyt med munnen din:
 
 
Kjære Herre Jesus, kom inn i mitt hjerte, jeg vender meg om til deg, jeg vender meg bort fra mitt syndige liv. Tilgi meg alle mine synder. Gjør meg ren og sett meg fri. Jesus, takk for at du døde for meg. Jeg tror at du har stått opp fra de døde, og at du en dag kommer tilbake å henter oss hjem. Fyll meg med Din Hellige Ånd. Gi meg en iver etter å vinne sjeler, en sult etter Gud, og frimodighet til å fortelle andre om Jesus. Jeg er frelst, jeg er født på nytt, jeg er tilgitt og jeg er på vei til Himmelen, for jeg har tatt imot Jesus i mitt hjerte. Amen!
Takk Jesus! Amen!
 
 
Hvis du mente det du sa, er alle dine synder nå tilgitt, og du er blitt en del av Guds familie. Husk alltid å gå til Herren og ikke fra Ham, for Han elsker deg og har en vidunderlig plan for ditt liv.Nå er du frelst, dersom du ikke har fått barnedåp som liten, må du nå finne et passende tidspunkt å døpe deg, slik at du får del i Den Hellige Ånd og blir et Guds barn.

Nå mens du ennå sitter i stillhet med Gud, kan du begynne å legge alle synder frem for Han, de synder som du kanskje skammer deg over kan du også legge frem, nå er tiden inne for å være åpen med deg selv, start ditt nye liv med å være ærlig med deg selv og Gud. Start med å fortelle Gud hva du ønsker deg i livet, be Gud om å gi deg innsikt, kunnskap og visdom i Ordet.

Lær deg fadervår bønnen, den skal du be hver dag. Begynn å les Ny-Testamentet, søk Guds Ord, og mett deg hver dag med å gjøre en gjerning for Gud. Lytt til lovsanger, og syng med. Etterhvert som tiden går, vil du bli oppbygget som et nytt menneske med et nytt kjøtt hjerte som nå banker for Jesus. Gjennom mennesker med nådegaver som kanskje vandrer i den menigheten du befinner deg i, kan nå hjelpe deg fri fra dine plager og sykdommer. Du blir helbredet på alle mulige plan i livet, for Jesus vil at alle Hans barn skal være oppreiste mennesker som skal gå ut i verden å hjelpe andre lidende mennesker.

Det som er så herlig nå som du er frelst, er at Satan har mistet din sjel. Nå er din sjel Guds eiendom! Nå kan du begynne å herske sammen med Gud. Du kan drive ut demoner og onde ånder, helbrede sykdom gjennom bønner, be over enhver situasjon som krever litt ekstra av deg. og mye mye mer har du nå makt til å utrette i Jesu Navn.
Du kan starte med din fullmakt allerede nå, med å si:
"i Jesu Navn, vik fra meg Satan", og han må vike.
Husk å gjøre alt du gjør i Navnet jesus Kristus. Livet ditt vil bli spennede heretter :))

Husk at du nå er tilgitt alle dine synder, men det vil ikke si at du kan gå ut å synde enda mer, du skal hele tiden prøve å gjøre forbedringer, for vi er jo alle opptatt av å lære og bli kunnskapsrike mennesker. Og det blir du nå, når du går sammen med Jesus. Jesus lærer deg alt det du trenger å vite, be til Gud, og søk Hans visdom, så gir Han deg i overflod tilbake. Den gode rikdommen er ikke gull og sølv, men den kunskapen og visdommen Gud gir, gjennom Evangeliets Ord og i tale med Gud gjennom ditt bønneliv.

Start bønnene alltid med å lovprise Gud, bruk gjerne 5 minutter eller lenger på å lovprise Han, syng gjerne en sang til ære for Herren, deretter ber du om det du vil og avslutter med lovprisning og takk. Husk å Takke for alt du ber om,
Takk er et svært viktig redskap i bønn.

Tjen Gud med glede og gled deg over livet, for nå er du født på ny!

Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
Guttane - Det finns intet her i verden som det å være frelst
Det fins intet her i verden som det å være frelst og få kjenne han som hjertefred kan gi har jeg trengsel på min ferd du kan by meg hva som helst jeg har Jesus han som setter sjelen fri møter so...
 
Webside drives av  Vistaprint