- DRØMMER
 -

Vi mennesker har alle våre drømmer som vi husker godt eller glemmer raskt. Jeg leser om i Bibelen at Gud kan tale til oss gjennom drømme og at vi burde skrive ned drømmene våre. I det siste har jeg hatt veldig mange drømmer som mest av alt ligner på amerikanske action filmer, om dommedag osv. Jeg liker å skrive ned mine drømmer, slik at jeg kan huske de til en senere anledning, det burde dere også gjøre.

Er du sanndrømt eller får visjoner fra vår Herre, så må du huske på at de synene IKKE er allemanns eie. Man kan ha syn om noe forferdelig som holder på å hende, om du da formidler det ut offentlig så kan du påvirke noen slik at de får det til å skje, eller du kan bli mistenkt i en sak, fordi at du forutsa den. (myndighetene vil kanskje da tro at du var med på den handlingen fordi du ytret det ut offentlig) (uansett vil ingen tro deg om du skulle forutsi noe, så la bare vær med å ytre deg om noe) Det du kan gjøre og som Gud vil vi skal gjøre om vi får en visjon eller et syn i fremtiden, er at vi skal be over det at det ikke må hende slik vi så det i våre syner. Det er det Gud vil vi skal gjøre når vi får syner, altså å be over det at det ikke må bli like uttrykksfullt.
Noen ganger har jeg hatt glimt/syn/drømmer som har vist seg å skje noen dager, uker eller måneder senere via radio/nyhetene.

Når personer får glimt om fremtiden, er det fordi at det skal bli bedt for, det må massiv bønn til for å endre fremtiden. Men det er mulig. Det er det menighetene samles om å be for.

Jeg har ukentlig et eller flere syn og før Utøya tragedien hadde jeg et syn om et dokument som var underskrevet med signaturen "INFERNO" med rød skrift. fikk også et syn om mørke skyer på blå klar himmel. Jeg trodde det ville komme et vulkanutbrudd e.l. nær Norge. Når tragedien kom for dagen, skjønte jeg bedre og antok det måtte være den tragiske hendelsen., Jeg valgte å ikke publisere det, for hva viste vel jeg hva det innebar, og dessuten er det ikke bra å publisere noe man ikke vet hva er. Men du skal be over det med engang du får slike syner fra Gud. Bønn er et våpen som bryter enhver djevelsk forbindelse.

Det er nok dumt å publisere det om man får et syn, men samtidig er det til oppmerksomhet for at de som kan og vil be, kan gå i bønn å be om at det ikke skal skje, eller bli i formisnket styrke.
'

Nå er datoen 20 august 2011. Om jeg får et syn skal jeg prøve å være modig å publisere det på min blogg, slik at vi må/får be over det i Jesu Navn at det blir i forminskethet..
Webside drives av  Vistaprint