- BEKJENNELSEN I KONGO
 -
Bekjennelsen:

En Ateist bekjenner ingenting annet enn at alt er kaos og tilfeldigheter, og at en ateists` tilfeldigheter styrer i kaoset. Universets lover innen vitenskapen er de lover og regler som gjelder. Ofte hører man at Gud ikke finnes og at alt bare er rent vitenskapelig dokumentert.
Men likevel hører vi svært ofte at når det går galt med livene til folk som ofte sier at Gud ikke finns, så skylder de på Gud om at ting går så galt. Så når ting ikke går deres vei i livet, så påberoper de seg på at Gud som de ikke tror på, har skylda for deres nød.
jaha?
Så om Gud ikke eksisterer i deres hjerter hvorfor klager og skyller de sin nød på Gud?
Når de er på et synkende skip og alt ser mørkt ut, da førsta begynner de å øyne et håp om å be. hmmm.

Men går livet i deres favør og alt er tipp topp, da er det heller ingen vits i å takke den Gud som de visselig klager til når det går dårlig.'
De tenker ikke et sekund på at djevelen som de heller ikke tror på har skylda, de går kun mot den aller helligste, og legger all sin skyld på. Det er så lett å legge all skyld på Gud.


Vi tar bort kristendoms og religions timene fra skolen, vi sier Nei til Gud. Vi åpner opp for fri Porno distribusjon, og sier Nei til Gud. Når noen blir voldtatt skjønner vi ikke hvorfor, eller hva vi har gjort galt for at det har blitt slik. Vi har sagt Nei til Gud. Voldsmenn får hjelpen de trenger, mens ofrene må kjempe alene videre gjennom livet alene. Samfunnet har sagt Nei til Gud.
Kirkene forfaller, Staten har sagt Nei til Gud. Kriger og ondskap herjer fritt og uavbrutt i verden. Verden har sagt Nei til Gud.Det er i fremgang man skal takke Gud.
Men da er det lett at hovmodet slår til, og man glemmer Gud og alt annet enn seg selv. Man øser ut i full luksus og glans og lever som en konge. Man tenker at man selv har skapt sin rikdom og den skal derfor ikke deles, de fattige får takke seg selv for at de ikke har hatt slik en flaks i livet eller gjort noe med sin tilværelse.
Man blir selvtilfreds og setter seg selv høyest.

Om man ikke hjelper seg selv, kan man ikke hjelpe andre!
Om man ikke hjelper andre, kan man ikke hjelpe seg selv!

Man synker raskere og dypere til bunns desto større jordisk rikdom man har, den veier tungt om ditt hjerte.
La ikke rikdom styre livet ditt, men la livet ditt styre hvor rikdommen skal fordeles.

<<Leser Bibelen
Torsdag 29. oktober skal rettssaken etter planen starte opp igjen.
- Jeg har vært veldig sliten, men jeg håper å få tatt meg inn igjen i uka som kommer, forteller French.
Han bruker tiden blant annet til å lese.
- Særlig leser jeg Bibelen og bøker med bibelske temaer. Religion gir meg stor trøst. Uten troen hadde jeg ikke klart meg, sier 27-åringen fra Vestfold.
- Jeg har alltid vært personlig kristen,men man glemmer ofte troen når man har det bra, sier han.>>

Det er akkurat dette jeg snakker om, og her uttaler French som sitter i kongo, akkurat det jeg mener. Når man har det godt glemmer man troen, og når man har det som verst, da først begynner man å tenke seg om å søker seg til Gud. Det viser det seg at de søker seg til Gud, når alt annet virker håpløst. Slik er det. Vi må be for de to, at alt ordner seg.

Webside drives av  Vistaprint