- ANDRE TILBAKEMELDINGER
 -
Tilbakemeldinger:

Ditt eget skjema

Her kan du legge igjen: hilsen/spørsmål/kommentarHei Morten. Jeg ble healet pga nakken og barnet mitt for pusten. Jeg merket at det skjedde noe dagen etter, fikk veldig vondt i nakken og hodet, men så ble det bra etter to dager. Hadde mange fine uker UTEN smerter, men nå er det tilbake. Barnet mitt ble syk dagen etter, klarte ikke gå på skolen,ble hjemme. Han forklarte at han var kjempe sliten i hele kroppen,også begynte han å kaste opp. Han var dårlig i to dager,men etter noen dager følte han at pusten ble bedre. Han har også hatt mange fine uker. Nå er det som før, og vi vil bestille time hos deg,for vi har tro på at du kan hjelpe oss. Tusen takk :) 10/01-2010

Ditt eget skjema

--Her kan du legge igjen: hilsen/spørsmål/kommentarHei morten! takk for sist og for uvurderlig hjelp fra deg. Traff deg første gang på alternativ messa i Harstad, det var vel første gang på messa både for deg og meg. Nok om det du hjalp meg med mine plager da, tusener av takk. Men enda bedre var at du hjalp hele min familie etter et hjemmebesøk hos oss. For min egen del har jeg fått et nytt liv, har kjent været på kroppen over flere år. Nu er jeg helt god, fantastisk. Takker min Gud for at jeg traff deg. Fortsett med måten du møter og hjelper dine medmennesker på, det vinner du stort på. Stoor klem fra en syver.


--Her kan du legge igjen: hilsen/spørsmål/kommentarJeg vil takke for en flott healingsirkel i går 19.9. Du gjør en viktig og flott jobb, Lykke til videre <3.  #########.


--KommentarerTirsdag var eg på medita- og healingssirkelen, samt den siste som fikk indiv healing av dg. Eg fikk sterk virkning. Vil bestille time hos dg, kan komme fra mand til onsd. Ønsker å delta på healingssirkelen lørd. Vennligst #########.


--Her kan du legge igjen en hilsenHei Morten! Takk for en fin healingtime Klem########--Her kan du legge igjen en hilsenHei MortenJo. takk for den gode og virkningsfulle healingssirkelen og indiv healing igår kveld. Jeg kjenner at pusten flyter bedre og at noe skjer i kroppen... Ps: eg var dn siste som var hos dg igårkv. håper å få komme tilbake t dg en gang i neste uke. #########.

--KommentarerHei Morten, det var interessant at du var på meditasjonen ikveld. Det var mye energi i rommet, og jeg har merket det med at jeg har vært veldig rolig ikveld. Det var litt artig å se det lyse feltet rundt deg, litt vanskelig siden det var så mørkt, og bare stearinlys som blafret. Jeg ønsker deg all framgang og kraft med det du holder på med, og på måten du gjør gjør det. Veldig bra.

--Her kan du legge igjen en hilsendette var jo en flott side.skal ofte innom her

--Her kan du legge igjen en hilsenTakk for sist på messa i Harstad.
Det var ett møte som sitter i meg og jeg tenker mye på det du gjorde og den ro og helbredelses-følelsen jeg sitter igjen med. Etter att jeg hadde vært hos deg er det noe som har forandret seg. Jeg er blitt roligere og smertene jeg hadde i magen og i tarmen har blitt betydelig redusert. Du fikk jo ett skriv hos meg over det som plaget meg. Jeg håper du fortsatt ber og tenker på meg. Ønsker å holde denne kontakten med deg. Tusen takk skal du ha, så snakkes vi etter som tiden går. med vennlig hilsen ########

Kommentarer Tilbakemelding etter fjernhealing av min mor, mandag 12.okt Hei, Morten, og takk for at du tok deg tid til å sende fjernhealing til min mor selv om du hadde fri. Selv var jeg ikke tilstede da du ringte, så jeg fikk ikke med meg hva som skjedde under selve healingen, men 2 -3 timer senere var det en merkbar bedring: Hun var mye klarer mentalt og var i godt humør og prata og smilte ( har bare sittet passiv tidligere og sagt lite), og hun hadde mye mindre smerter og kan nå reise seg selv og bevege seg mye mer. Hun har også fått en god natts søvn. Jeg ser her på nettsida at dette er en prosess som kan gå over dager, så det blir spennende å se hvordan det går videre også. Hun har prøvd i hvertfall tre healere tidliger, uten å få så merkbar bedring som det hun har fått til nå, så dette var jo helt utrolig :-) Vennlig hilsen #########

Fra sms 20.10.2009
Hei Morten, vil bare gi beskjed at min mor som bor i Østerrike (som du har fjern-healet) , hadde samtale med legen som sier at kreftsykdommen har blitt stoppet for tiden og har til og med gått litt tilbake, TAKK hilsen Ingrid fra Storesand

Skrevet av Ann.K Arrangør., 24. okt, 2009
MORTEN JO !!! TUSEN TAKK for mirakuløs healing!!!!!!
Aldri opplevet maken til fjernhealing i hele mitt liv.
Fra jeg sa hva jeg trengte hjelp til så tok det 1 sekund så kjente jeg at det suste og prikket i hele hodet - og minutter etterpå var mye av problemet borte. Nå er jeg bedre enn noensinne. Du er meget tydelig og jeg har kjent at du har "vært innpå" og justert/lest??? et par ganger.
Hadde det ikke vært for din hjelp så vet jeg ikke om messa hadde blitt noe av i år.
Jeg datt fullstendig sammen og mistet all konsentrasjon + at jeg var nesten stokk døv ...
Hadde vært utrolig fint om du tok turen ned til helgen.
mange som hadde behøvt en sånn dose som det jeg fikk.
Skal anbefale deg til ALLE!!!!
Takk for mange gode ord - og ikke minst : en kjempeklem til deg.
Hold kontakten :)
Hjemmeside:

Ditt eget skjema

Her kan du legge igjen: hilsen/spørsmål/kommentarHei MORTEN. æ må bare få takke dæ for to fantastiske healinger hos dæ.I forhold til det æ hva er æ blitt ett nytt menneske.DU er den beste.STOOR KLEM fra JORUNN I RAMFJORD.

Hei Morten!
(etter maraton-healinga)
 
Æ skulle skrive til dæ om korsen det går etter behandlinga i går; det virke absolutt som healinga har god effekt! Når det gjeld luftveisinfeksjonen så kjenne æ nesten ikkje nokka til den mer, ja kanskje ikkje nokka i det hele tatt! Ellers virke det som det e noe utrensing på gang - merke det bl.a. på at en lymfekjertel i bakhodet e øm.
 Takk for veldig fin behandling!

Du var hos oss nåen uker siden. Det har blitt stilt i huset, men vi har vært syk.Største ungan har blitt bra, men bestefar og hund sliter enda.
Webside drives av  Vistaprint