- ÅNDENS VERDEN
 -
Åndens Verden

Det er lett å glemme den virkelighet som åndens verden representerer. Men Gud er ånd, og Guds engler en virkelighet. Djevelen er ingen Gud, men han er en fallen englefyrste. En levende beskrivelse av åndeverdenen finner vi i Daniels bok i Bibelen.

Motstand og åndskamper

Jeg har tatt et realt oppgjør i forholdet mellom meg selv og Gud. Det er jo slik at man ikke alltid er så klokkeklar i sin tro, man blir jo prøvd litt av Satan om hvor man står, og troen min ble jo bare kasta på meg da jeg opplevde at Gud reddet livet mitt tre ganger i tre forskjellige nærdøden ulykker. Jeg måtte sjekke med meg selv om jeg innerst inne tilhører Gud eller ikke, og etter 3 dagers åndskamp konkluderer jeg med at ja jeg tilhører Gud og er klar i min tro og tjenerskap med Han. Jesus er Herren i mitt liv. Han har atter en gang reist meg opp med fornyet styrke og kraft, og for hver gang jeg er i motstand kommer jeg ut 10 ganger sterkere enn før, Halleluja for Jesus Kristus, Gud er god! Nå ivrer jeg bare mer for Herren enn før og viser også med dette at Satan er en kar man verken skal frykte eller forsvare seg mot men heller angripe og tråkke under fot, fordi det er vi i Jesus Kristus som er den seirende part og er utstyrt med de åndelige våpen som er uovervinnelige. (Guds Ord)

Tid med
Gud
Man må sette seg ned å gi seg litt alene tid med seg selv og Gud, stress ned etter jobb med en tè og Bibelen eller bare samtal med Gud gjennom ånden i bønn, det hjelper deg til å klarne tankene før andre gjøremål. Gud har gjort og gjør den dag i dag så mye godt for mennesker og for meg, det skal ikke mer til enn en enkel liten bønn på 1 minutt før det åpenbarer for seg mer enn det man ba om. Og noe som er spesielt "morro" og interressant er å se hvilken motstand som dukker opp i det man skal sette av litt tid med Gud, det være seg at telefonene ringer uavbrutt, naboen skal plutselig låne sukker, du får besøk, eller man får tanker om at man først må vaske huset, se på tv, lytte på radio osv. alt dette skjer som regel i det du skal sette av litt kvalitetstid med deg og Gud. Bare det at det oppstår slik en motstand bør jo nesten være bevis nok til at her er det en kar som IKKE vil at du skal ha noe med Gud å gjøre. Djevelen er ekspert på å styre våre sinn, han manipulerer ofte tankene våre til å klandre oss selv, gi oss motløshet, sinne, nedstemthet, angst og frykt osv. Alt dette er Satan ekspert på å snike inn på oss. Bare prøv ut dette selv, si til deg selv at klokken åtte i kveld skal du lese 15 minutter i Bibelen eller bruke 5 minutter i bønn til Gud/Jesus, så ser du selv om det er noe i det jeg sier eller ikke. Oppstår det slik en motstand at du ikke greier å gjennomføre 5 minutter med Jesus, ja da ser du jo selv at det er noe i det jeg forteller om. Så før du gjør deg opp en mening om Gud, sett av tid med Gud, søk Han for Han er å finne. Gud har gjort første trekk, Han har sin hånd vendt til deg og håper du vil ta imot hans vennskap. Det er jo ingenting å tape, men vinn vinn, kom igjen nå grip sjansen din. Gud ser frem til å ha deg med på lag. Gud elsker deg, Han har jo sendt sin Sønn og satt oss i frihet!

En ting til... når eller om du finner ut av denne sannheten og møter motstand, er det ikke da logisk å ville tilhøre en allmektig kar som er villig til å gjøre alt for deg, ja alt du ber om? En som du vet elsker deg og kun ønsker at DU skal ha det bra i livet og til og med lover deg et herlig etterliv. Ville det ikke være klokt å tilhøre den som er seierherren? Du spør deg kanskje om hva du kan be om, du kan faktisk be om alt, de fleste tenker vel først på å silre seg økonomisl og masse materielle gjennstander, men gjør det deg noe bedre som menneske, vil lykken vedvare med en mercedes i carporten. Det som virkelig er lykken er at man føler kjærlighet og har det bra til sinns og er ved god helse, alt det andre er overflødig. Man skal ikke være fattig heller og penger er det lov å beGud om, men Gud vet at ved penger følger det også begjær og unødige behov som tar tiden bort fra det som virkelig betyr noe, Gud vil ikke at hjertet ditt skal hardnes til etter at du har møtt Gud i hverdagen. 

For å be Gud om hjelp til noe, MÅ du alltid gå gjennom Han som står mellom oss og Gud, Guds Sønn Jesus Kristus, vår Herre og frelser! I gjesteboken min ser vi flere eksempler på hendelser der mennesker har stått med ryggen mot veggen og greid det "umulige" ved å sette sin tillit og hjelp til Gud. For Gud er den seirede og de som går med Gud seirer alltid, selv om de møter motstand og må gjennomgå noen prøvelser, så går vi likevel alltid i seier. Jesus Kristus, vår redningsmann, var en skyteskive som på Golgataskors tok på seg alle våre lidelser og synd for at vi skulle bli kjøpt fri fra all galskapen Satan lager til for oss.

Grip sjansen du har til å si ja til Jesus, Jesus venter på deg!



Webside drives av  Vistaprint